3ο KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου

 

Το 3ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Πάτρας είναι γεγονός και έρχεται από την ABCinema και το Goethe Zentrum Πάτρας.

Από τις 22 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου και για 4 ημέρες ο υπέροχος χώρος της Achaia Clauss μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο θερινό σινεμά με δωρεάν προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους!

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν περιλαμβάνεται η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βερολίνου ρομαντική κομεντί «I’m Your Man» της Μαρίας Σρέιντερ, το ελβετικό δράμα «Princess» του Πέτερ Λουίζι καθώς και η κωμωδία «Next Door» με πρωταγωνιστή τον πολυβραβευμένο ηθοποιό Ντάνιελ Μπρούλ. Τέλος την Κυριακή 25.09 θα προβληθεί σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους η παιδική ταινία «Rocca, Changes the World» για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια.

Παράλληλα, με την υποστήριξη των πρεσβειών της Αυστρίας και της Ελβετίας, στην Ελλάδα θα προβληθούν βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες.

Η προσέλευση στον χώρο ξεκινάει στις 19.30 καθημερινά.
Πρόγραμμα:
Πέμπτη 22.09 – Κυριακή 25.09

19.30-45 Προσέλευση
20.05 Έναρξη Α’ Ζώνης (Ταινίες Μικρού Μήκους)
21.40 Έναρξη Β’ Ζώνης (Ταινία Μεγάλου Μήκους)
23.20 Λήξη ημέρας

Το KinoFest, διοργανώνεται από την ABCinema σε συνεργασία με το Goethe Zentrum Patras, ενώ υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα και την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και με την χορηγία της Ολυμπίας Οδού και της Althom.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kinofest.gr και στα social media

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ