Αγαπητοί φίλοι του κινηματογράφου,

Ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό γεγονός. Είναι μια γιορτή της δημιουργικότητας, μια πύλη προς τον μαγικό κόσμο του σινεμά. Το KinoFest είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της γερμανόφωνης κινηματογραφικής τέχνης, μια ευκαιρία να συναντήσουμε τους δημιουργούς που δίνουν ζωή σε αυτές τις συναρπαστικές ιστορίες και να ανακαλύψουμε μαζί τον συναισθηματικό πλούτο που μοιράζονται μαζί μας.

Στο KinoFest, η τέχνη του γερμανόφωνου κινηματογράφου γίνεται πηγή έμπνευσης και συνάντησης και ο κινηματογράφος γίνεται γέφυρα που συνδέει διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες.

Καθώς παρακολουθούμε τις ταινίες αυτού του φεστιβάλ, ας ανακαλύψουμε μαζί τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε πλάνο, ας εμπνευστούμε από τη δημιουργικότητα των σκηνοθετών και των ηθοποιών, και ας συζητήσουμε τη δύναμη του κινηματογράφου να αναδεικνύει, να ανατρέπει, και να ενώνει τους ανθρώπους από διάφορες κουλτούρες και προσεγγίσεις.

Ας εξερευνήσουμε νέες κινηματογραφικές ιστορίες και ας δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές κινηματογραφικής μαγείας.

Καλή προβολή σε όλους! Εύχομαι καλό ταξίδι στον κόσμο του γερμανόφωνου κινηματογράφου και ας αφεθούμε όλοι στη μαγεία των ταινιών.

 

Αντώνης Κορκόντζηλας

Festival Coordinator / KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου